egy emogirl élete

az életemről, a gondolataimról, a vágyaimról...RÓLAM

new kid on the blog

2007.03.27. 21:58 | emogirl23 | 11 komment

hali!!!

el se hiszem, h van egy blogom!!!!!

még sosem írtam naplót,mert nem volt rá időm,de remélem erre a blogra lesz... :)))

először illene vmit írni magamról is... H.S. vok barna hajam és barna szemem van...

egy kis városban lakom SzSzB megyében, és nagyon sz@r itt élni

gondolom rejöttetek h Emo vok...

ez főként a zenei stílusomban és a kinézetemben nyilvánul meg...ja meg persze az érzéseimben...

főleg Fall Out Boy-t hallgatok. sokak szerint ez nem Emo inkább punk... nem is tom...

télleg nehéz körülírni h mi azaz EmoFeeling, de előbb-utóbb ti is rájösztök.

nem hiszem h sokan fogják olvasni a blogomat, de nem is vok benne biztos, h akarom h olvassák... néha igazán félelmetes gondolataim vannak, főleg a halállal kapcsolatban...

de erre majd ti is rájösztök...

nah asszem már ennyi

pussy

<3 emogirl <3

A bejegyzés trackback címe:

https://emogirl23.blog.hu/api/trackback/id/tr4251732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

emokiller · http://www.faszomemo.hu 2007.07.23. 22:19:25

nos... kis beképzeld PÖ.CS emogirl!!! nagyonnagyon menő vagy... b@sszad meg... miből jönnénkrá h \"EMO\" vagy????!!!! abből h SzSzB megyében laksz???? VAyg minden nap 24535634648x megakarsz halni???!!!! baromeszű az összes f@sz emós nem tom ki a faszom találta ki ezt az oltári nagy baromságot. csá!

Z 2007.11.04. 21:18:51

emokiller! szntem azt se tudod mi az az emo és még nem múltál el 10 éves...

Syd 2008.02.04. 15:40:02

rájösztök? XD mire jöszünk rá?XD tanulj már meg helyesen írni ahelyett hogy a halálon gondolkodsz 13 évesen:D

emogirl23 2008.02.05. 18:10:18

miért te hogy írod helyesen? am bameg mi vagy te? nyelvtantanár??? am ezt benézted, mert 4éve voltam 13...

never give up 2008.02.05. 20:11:49

na itt a kedvencem.. igazad van emokiller. am meg ami azt illeti, hogy a zenei izlésed, meg a kinézeted hasonlít az emo ra- az nem azt jelenti h emo vagy hanem h kis rohadt pózer.. nekem is vannak problémáim , mégsem vágom az ereimet. minent meg lehet oldalni, nem kell rögtön az öngyilkosságon gondolkozni. gondolkodj el ezen.

emogirl23 2008.02.06. 17:10:04

ohhh köszönöm, h a túláradó bölcsességedből nekem is szánsz egy kis részt...most aztán télleg boldoggá tettél...foglalkozz inkább magaddal, ne az észt oszd, mert úgy látom, neked se jutott belőle túl sok...
respect,

cat88 2009.03.02. 02:08:26

Tudod Te egyátalán, hogy mit takar az a stílus, hogy punk? Nem hiszem... Ha tudnád, nem írnál ekkora hatalmas marhaságot, minthogy a fall out boy punk zenét játszik. Köze sincs hozzá... Meg világfájdalom, és meg akarsz halni....jajj szegény. Tizenakárhány évesen nyafogsz itt össze-vissza. Nem hiszem, hogy annyira szörnyű lenne az életed. Akinek tényleg rossz, az nem panaszkodik, s főleg nem lesz divat emos, mint ahogyan Te. Kedvenc (falra mászós) mondatom:" Annyira depi vagyok, hogy mindjárt öngyi leszek" Ha valóban öngyilkos akarnál lenni, nem mondanád, csak csendben megtennéd. Te max tipikusan feltűnési viszketegség nevű betegségben szenvedsz. Na meg a másik ökörség: emos vagy, ami szerinted az érzéseidben is megnyilvánul... Mert szerinted egy másik Veled egykorú tininek mások az érzései? Ők szerinted a Marsról jöttek vagy mi? Most léptem ki a tizenévesek táborából, de komolyan mondom nem lennék még egyszer tini...És ha egyszer már arra vetemedsz, hogy kitárod elméd elborult gondolatait és blogot nyitsz...könyörgöm, tanulj már meg írni. Köszi

Streego 2009.10.12. 10:25:04

Dögöljön meg az összes emós!!! Itt sír a szátok, hogy szar az élet, meg hogy öngyilkosok akartok lenni, akkor b*sszátok meg szóljatok nekem és én megoldom a bajotokat örökre (segítőtársam lesz erre a Kalasnyikov! )!! Utolsó kis hülyék, azt hiszitek, hogy a sajnáltatásból megoldódnak a problémáitok, a sírásból, a depizésből és a HelloKitty-ből nem lehet megélni,GYÖKEREK! A társadalom szemében egy haszontalan semmire kellők vagytok! Azt aláírom, hogy nem vagytok kötekedős, balhés randalírozó vandálok, de viszont k*rvára irritálóak vagytok, csodálkoztok, hogy utál és lenéz benneteket mindenki. Ilyenkor bezzeg jön a szokásos ,,ártatlan" szentszöveg, hogy: Miért nem lehet elfogadni a másságot?!
Azért ti gyökerek, mert a világban csak úgy lehet boldogulni, hogyha betartunk egyes társadalmi normákat. Most nem azt akarom mondani, hogy mindent feltétlenül tartsunk be, meg azt sem mondom, hogy szűnjön meg az embereknek az egyénisége, DE azért túlzásba sem kellene vinni! A sajnáltatás amit mindenféle különösebb ok nélkül, pontosabban csak divatból csináltok, az egyenesen szánalmas! Ezzel vívjátok ki a társadalom haragját, nem veszitek észre, hogy magatoknak csináljátok a bajt, meg persze másoknak is! Normális ember ilyet nem tesz. Nézzetek magatokra, mindegyikőtök vékony,kákabelű, cérnafosó, állandóan depis, szomorú, sírós, hisztis, gyáva, buta, lusta, semmirekellő, ízléstelenül és szánalmasan kinéző ( a fiúkat a lányoktól meg sem lehet különböztetni normálisan!) barom! Minden ruhátok jóformán rózsaszín és fekete, szivecskés, na meg az a kib*szott HelloKitty!
Undorítóak, gusztustalanok, és szánalmasak vagytok!! Nincs nektek semmi hasznosabb dolgotok (mondjuk nem hiszem, hogy túl sok mindenhez értetek!) a hülyeségeiteken kívül?! Legalább sportolnátok valamit! Jó, hogy nektek nem kell tartanom jiu-jitsu edzést, mert abba beledögölnétek, az 100%!
Na mindegy, ennyit akartam hozzászólni a dologhoz. És rohadtul nem érdekel, hogy ki fog megsértődni és sírva fakadni.
Én a tényeket mondtam el, és a tényeket nem lehet letagadni!!! Felfogtátok nyomorékok?!

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.02.01. 15:06:50

A 'rájösztök' helyett a 'rájöttök' kifejezés helyesebb lenne.

MelloYello · http://proxima.blog.hu/ 2010.02.05. 08:05:17

Hahaha, az emo-hullám nem más, mint faszán megmarketingelt serdülőkori világfájdalom :D

ifj. Farkas Gyula · http://kosbor.blog.hu 2011.06.24. 15:45:38

Kedves Blogíró!

Szomorú, hogy 17 évesen ilyen világfájdalmas vagy. Ha most nem virtuálisan venném fel veled a kapcsolatot, hanem élőben, biztos, hogy adnék neked egy Vadász szeletet jobb kedvre derítendő. De momentán ez nem lehetséges.

Viszont ajánlanék neked valamit. Olvass bele a blogomba (kosbor.blog.hu), tele van viccesebbnél viccesebb történetekkel, amelyek fizika- vagy matekórán estek meg! Hidd meg, ha beleolvasol, egyből elmúlnak a világfájdalmas gondolataid, és kis emóbarátaiddal egymás hasát fogjátok fogni a kacagástól!

Különben ajánlom, hogy búslakodás helyett figyeld inkább az embereket magad körül, és meglátod, mennyi vicces dolog történik, hiszen az élet csupa móka-kacagás!

Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula
a BME mérnök-fizikus szakának volt hallgatója kondenzált anyagok fizikája szakirányon, osztatlan, kredites képzésben, nappali tagozaton, államilag finanszírozott helyen
süti beállítások módosítása